BORTA UR SORTIMENTET - Taipan flytlina färg vit storlek #4 DT från flugor.se

BORTA UR SORTIMENTET / Taipan flytlina vit

Artikel: DT-#4
Lagerstatus: 0000-00-00
Storlek: #4 DT
Färg: vit
Längd: 27
679.00 SEK
Produktinformation
Dubbeltaperad mjuk och följsam fluglina utan minne! Lagom lång front som gör linan både lättstartad och ändå med mjuk presentaion och överrullning. Klassikt skön lina för allroundfiske och passande för både överhands samt underhandskasten. Lätt att menda, lyfta och även klockren att rollkasta! Många påstår att DT-linor är out of date, men de har verkligen fantasiska fina egenskaper många wf-kastare nu faktiskt upptäckt!
Kommentarer från våra kunder
Använder denna till ett Imago IPT #3M för torrfluga i liten å, och det är faktiskt den skönaste combon jag har. Väldigt lättkastat och smidigt på alla avstånd, och grejerna gör som jag vill. Blir sugen på att testa DT i högre klasser när mina befintliga linor har gjort sitt så jag hoppas att ni inte plockar bort Taipan ur sortimentet!

Har använt de här linan sedan den kom. Använder den till allt herr och öringfiske inom normala fiskeavstånd, i mitt fall upp till 18 meter. Underbar lina, och det går tom att skjuta ett antal meter.

Köpte denna lina för att testa då jag brukar fiska med pyton linan. Jag blev inte besviken mycket bra lina nästan utan minne följsam och behaglig att fiska med.

Om du har erfarenhet om denna produkt kan detta vara intressant att läsa för andra flugfiskare.
Publicera gärna dina erfarenheter nedan!
Tack för ditt inlägg! Vi granskar alla inlägg innan de visas.

Varukorg
Summa Varor 0.00 SEK
Summa totalt 0.00 SEK
Opal Complete
#62599.00 SEK
Just nu!