Flugfiskeset - Opal Complete storlek #6 från flugor.se

Flugfiskeset / Opal Complete

Lagerstatus: 0000-00-00
Storlek: #6
Längd: 9 fot
Artikel: Opal-complete-6
2399.00 SEK
Produktinformation
Ett komplett set med vårt superfina Sameo Opal Versatile #6 i en combo med Raptor 6-8 flugrulle, Payload #6 flytande fluglina, HMPE superbacking och en 3x taperad flugtafs! Detaljerade beskrivningar på flugspöt, rullen och fluglinan hittar du på respektive avdelning här på flugor.se! Vill du kanske specifikt för ditt fiske ha en annan fluglina? Ring oss på kontorstid 0455-32 56 80 så lovar vi hjälpa dig!
Kommentarer från våra kunder
Riktigt skönt spö helt enkelt!

Så underbart <3 aldrig haft så ett fint spö och rullen plus linan är också kanon bra. Så lätt kastat och så fin känsla i spöet 5/5

Beställt i söndags levererat på onsdag, provat idag. Pris/Prestanda! Wov! Jäkligt nöjd och fina svar från grabbarna som guidade mig till ?rätt? utrustning till mig! Första bågen på detta spö drillad och klar! Tack grabbar!

Beställdes i lördags 9/5 och levererades tisdag 11/5. Provfiskades dagen efter. Kanonutrustning, bra balanserat och mycket bra känsla rakt igenom. Hoppas på många och trevliga fiskestunder med detta set. Blir inte förvånad om det blir fler set i Opalserien framöver!

Jag älskar min Opal complete

Om du har erfarenhet om denna produkt kan detta vara intressant att läsa för andra flugfiskare.
Publicera gärna dina erfarenheter nedan!
Tack för ditt inlägg! Vi granskar alla inlägg innan de visas.

Varukorg
Summa Varor 0.00 SEK
Summa totalt 0.00 SEK
Opal Complete
#62399.00 SEK
Just nu!