Flugfiskeset - Flugfiskeset JAW Pike Control storlek #9 från flugor.se

Flugfiskeset / Flugfiskeset JAW Pike Control

Askens pris vid köp av lösflugor och ask är 43.00 SEK
Du sparar -1 956.00 SEK jämfört med att köpa produkterna lösa
Lagerstatus: 2017-09-20
Storlek: #9
Längd: 9 fot
Vikt: ca 120g
Artikel: JAW-9
1999.00 SEK
Produktinformation
Just add water Pike Control #9 är ett komplett flugfiskeset för ditt gäddflugfiske! Pike control linan ger en skön och enkel presentation av de stora flugorna när du jagar stora tunga firrar i salt eller sötvatten, JAW blir din bäste vän! Sameo JAW 9 fots aftm #9 är ett skönt 3/4 dels mediumsnabbt flugspö med bra tryck i klingan. Lättkastat och smidigt, med rapp topp för tajta linbågar och kontroll!. Sameo Ospreyrullen i aluminium är en large arbour och har ett jämnt fint rulonbromssystem. Naturligtvis är rullen helt saltvattenbeständig, skölj den i sötvatten efter en tur så kommer den hålla i många långa år!
Ospray har gott om plats för backing och klarar enkelt de tjockare varianterna av gäddlinor som gör livet så mycket enklare när vi ska dänga stora flugor!
En för klassen anpassad taperad flugtafs med knytbar wire-spets ingår dessutom i paketet!

Linan är en Sameo Payload Pike Control på 19.5g klumpvikt! flyt med vit runningdel och grön klumpdel, En lina som ger kontroll trots att den är tung och kan användas för s.k. shootinghead kast! Perfekt taperad för gäddfiskare som kräver att linan ska vara lättstartad, välpresenterande och kontrollerad även på långa distanser! Allt levereras monterat och klart med Sameo backing och samtliga är vänstervevade. Du kan själv enkelt byta vevhåll om du så önskar. Kvalitén på utrustningen är helt fantastisk och vi har verkligen strävat efter ta fram det bästa möjliga du kan få, för pengarna!
Tub, spö, rulle, backing lina och tafs med wirespets! Sätt på en fluga och fiska!

Vi vill inte kalla Jaw för "nybörjare set", utan vi säger så här: Rätt grejer på en gång som funkar! Utan att kosta skjortan!
Kommentarer från våra kunder
riktigt fint kit fick hem det förra veckan så har inte haft allt för många timmar på det men känns bra kastar bra fint spö helt enkelt

Fik Jaw Pike Control i julegave. Manglede et ekstra gedde-saet til Torpet. Super velafbalanceret, yderst behagelige line at arbejde med, specielt til de mindre og mellemstore gedde fluer. Förste fisk på var en 10 er. Det klarede stangen til U.G. Rigtig meget fiskeglaede til prisen. Kan kun anbefale dette saet.

Mycket trevligt gäddset? förvånansvärt bra kvalité till detta priset!?jag är otroligt nöjd över detta kitet! Smidigt och lättkastat men hanterar dem stora gäddflugorna mycket bra ändå? Sameo är överlägset bäst! Mvh Jacob

Vansinnigt prisvärt flugset. Spö och lina kastar grymt bra tillsammans. Personligen hade jag föredragit foamhandtag för denna typen av utrustning för att vara lite snällare mot handflatan, men det är väll en smaksak. Skulle jag ha några riktiga klagomål så är det väll tafsen som kommer färdig monterad som är snudd på oanvändbar, där wire möter nylon är nylon spetsen på tok för tunn, löste detta genom att kapa nylon delen högre upp i taperingen och skarvade på en något längre wire spets. Nu kastar den som en dröm och sträcker ut med även de allra största flugor i erat sortiment :-) //Jimmy

Allt är redan beskrivet, sjukt skönt set. Perfekt avvägt för allt, vind, flugstorlek, erfarenhet hos kastaren. Svaret på genomtänkta prylar stavas Sameo ??

Om du har erfarenhet om denna produkt kan detta vara intressant att läsa för andra flugfiskare.
Publicera gärna dina erfarenheter nedan!
Tack för ditt inlägg! Vi granskar alla inlägg innan de visas.

Varukorg
Summa Varor 0.00 SEK
Summa totalt 0.00 SEK
Opal Complete
#62399.00 SEK
Just nu!